Смарт климатици от Gree – добър и практичен избор

by Admin
~1 minute
Смарт климатици от Gree – добър и практичен избор

Ако искате да сте наистина модерни и в крак с новите технологии и добри цени в разумни граници – то вие сте на точно място и вашият избор е смарт климатик gree.

Интелигентно поколение WiFi управление

Иновативни във всеки детайл - Wi-Fi е на разположение вече за абсолютно всички модели от серията Lomo както в Apple, така и в Android. Необходимо е като за начало да инсталирате приложението “Gree +” на вашия смарт телефон или таблет, след което имате възможността дистанционно да контролирате вашият смарт климатик от всяка точка на земното кълбо.

Иновативно дистанционно управление "iFeel"

Всички климатици от марката Gree сa в комплект с иновативно дистанционно управление Gree. Освен потребителски и таймерни функции дистанционното разполага и с управление „iFeel“ за по-голямо ваше удобство.

Възможност за кабелен контролер за стена

Серията на климатици Gree Lomo може да бъде инсталирана в комплект с красив кабелен контролер за стена. Той ви предоставя 6 таймерни функции с възможен период от 14-дневен таймер за много събития, допълнителни настройки на функциите на потрребителите и важна възможност за „заключване от деца“.

Елегантен LED дисплей "iChoose"

Гамата на клитаци Gree Lomo предлага иновативните, практични и красиви LED дисплеи "iChoose". Дисплеят имат способнпстта да показва зададената мощност, избраният режимна работа и зададена точка. Благодарение на елегантното дистанционно можете да разберете избраната температура или температурата в помещението в момента, а когато дойде време за сън, дисплеят има опцията да се изключи като се вижда само един плосък панел.

Смарт здраве

Серията на Gree Lomo е на ваше разположение с филтри с висока плътност, които имат по-висока от нормалната плътност, за да филтрират максимално добре прах и финни частици от въздуха. Има функция за сушене на намотката с цел предотвратяване на натрупване на влага и образуването на мухъл. Когато е включена автоматично се стартира вътрешния вентилатор за определено време след спирането на климатика. 

Надеждно интелигентен

Изключително важно е, че тези климатици разполагат с иновативният софтуер Soft Start  контролира пусковия ток на компресора. При стартиране с ниско напрежение защитата е максимална от лошо направени изходи и недобро захранване. Осигурена е максимално малко потребление на енергия когато уреда е в режим на готовност. Можете да разчитате на широкотемпературно охлаждане от -10°С до +50°С и нискотемпературно отопление от -15°С до +24°С.

Ако при вашия избор на климатик се спрете на марката Gree определено ще останете доволни от съотношението цена – качество. Моделите на компанията са едни от най-изгодните на пазара в България, като качеството е на ниво. Марката е доста разпространена сред търговците и намирането на консумативи и резервни части за последваща поддръжка не се случва трудно.