Скъпа ли е лазерната епилация?

by Admin
~1 minute
Скъпа ли е лазерната епилация?

Един от най-предпочитаните технологии за трайно обезкосмяване в нашето съвремие е лазерната епилация. Като иновативен и сравнително нов метод е логично и цената, която плащаме за тази услуга да не е толкова ниска. Въпросът обаче е, не в това колко скъпа ни излиза процедурата, а дали цената, която плащаме си заслужава?

Истината е, че третирането с всякакви други алтернативни варианти като бръснене, епилиране, скубане са меко казано агресивни към нашата кожа. Целта на лазерното епилиране е не да обезобрази кожата ни, а да я направи гладка, мека, нежна и то завинаги. Дори и да си мислите, че това е просто поредния рекламен трик, за който жените са готови да платят, то ще развенчаем тези митове, тъй като ще акцентираме на фактите, които са красноречиви по отношение на ефекта от прилагането на лазерна епилация.

Цена на процедурите за лазерна епилация

Да, самата процедура никак не е евтина и само с една манипулация няма как да очаквате да се случи чудо. Обаче е безспорно, че метода е най-безопасен, безболезнен и напълно приложим както за жени, така и за мъже, които държат на безупречния си външен вид.

Устойчивост във времето

До днес няма друга технология, която да гарантира трайно премахване на нежеланите косми. Модерната апаратура работи с импулс, който атакува корена на всеки косъм и по този начин предотвратява неговата повторна поява.

Без неприятности и проблеми с кожата

Без неприятни усещания и дискомфорт, без прекарване с часове в козметичните салони, без зачервена и възпалена кожа. Определено си струва да се инвестира в лазерна епилация, с която ще се отървете от космите и то дълготрайно.

Печелите време

Метода се извършва на всякакъв тип кожа. Тъй като се работи с импулс то не са нужни някакви специфични подготовки, както при кола маската например. Бързо и без загуба на време професионални козметици използват апаратурата за да се извърши поредната манипулация. В зависимост от характеристиките на косъма е възможно да се появи ефект едва след петата или шестата процедура.

На кого да се доверим

В България през последните години на много места се предлагат професионални козметични процедури, включително и лазерна епилация. След като се поинтересувахме от условията и предлаганите процедури, смятаме че едни от лидерите са https://incanto.center/. От сайта им научихме, че в клиниката работят професионалисти с доста опит, подобаващо отношение към всеки клиент, съвременна техника и усет към работата.

В клиниката работят лекари дерматолози, които ще ви дадат най-добрия съвет за вашата кожа, броя процедури, ефекта от тях и ще отговорят на въпросите ви.

Във видеото по-горе ще проследите интервю с Доктор Дияна Бойкова, ще видите нагледно как се извършва лазерна епилация и ще научите как да се свържете с Инканто Център за всякакъв вид дерматологични процедури и разкрасяване на кожата.