Седмичният хороскоп – с чудесни идеи

by Admin
~1 minute
Седмичният хороскоп – с чудесни идеи

Директното движение на Меркурий във вашия знак Ви зарежда с чудесни нови идеи за живота! Трябва най-накрая да се почувствате малко по-добре, отколкото преди, гласи седмичния хороскоп.

Ако си дадете няколко минути за да осъзнаете, как се чувствате и се усмихнете на себе си, защото се чувствате добре… тогава сте на прав път към създаването на по-позитивни възможности в бъдеще!

Седмичният хороскоп призовава да станете по-общителен, което, разбира се, не може да се постигне, ако се чувствате зле, но когато се чувствате добре, тогава наистина сте на прав път към общуване с добри приятели и създаване на някои чудесни нови взаимоотношения и забавни моменти във бъдещето Ви! Не изпускайте нито една възможност - идете на гости на приятел, с който не сте се виждали отадавна, облечете си най-либимите дрехи и обувки и идете на кино с приятели, сложете си официален тоалет, официални обувки на висок ток, изящни бижута и луксозна чанта от есествена кожа и посетете някое шикозно светско събитие.

Според седмичния хороскоп първата стъпка в правилната посока е да постигнете добро чувство в себе си. Обърнете ведър поглед наоколо. Какво цените най-много в живота си? Започнете с едно нещо, а след това си направете дълъг списък!

Колкото повече си казвате “Харесва ми това и това ми харесва и ми харесва този човек и да, онзи човек също ми харесва!”, толкова повече ще се чувствате по-добре и по-добре, за това кой сте и за живота, който живеете в момента! Ако станете по-съпричастни, вместо да се суетите наоколо, уреждайки този или онзи дълг, толкова по-здрави и спокойни чувства ще Ви обземат! Ще започвате да се чувствате по-добре и по-добре в дните напред.

Новата Луна във Везни ще настъпи в петък 2020 година, Новолунието във Везни се сумира с късмета от Юпитер в тази област на живота Ви, която представлява личните Ви таланти, ценности, финанси и Вашето самочувствие! Ако се чувствате малко “не съвсем добре”… тази красива Нова Луна във Везни ще отвори положителен енергиен портал, за да подобри тези области на живота Ви по много ползотворни начини!

Седмичният хороскоп казва,че можете да погледнете напред към новия си месец ноември 2020 като един от най-добрите си месеца за тази година! Продължавайте да се усмихвате и да се забавлявате! Излезте още тази вечер и бъдете неотразими и във вихъра на купона. Облечете нещо атрактивно или стилно, сложете си най-възбуждащия парфюм, обуйти си новите обувки, сложете на рамо красива чанта от естествена кожа, бъдете внимателни с грима и прическата и ги съчетайте с шикозния тоалет. С една дума поглезете се и зарадвайте тялото и душата си.