Причини, поради които ПВЦ дограмата е по-предпочитана от клиентите

by Admin
~1 minute
Причини, поради които ПВЦ дограмата е по-предпочитана от клиентите

Характерна особеност за избора на дограма е това, че често се водим по коментарите на останалите потребители. В това има известна логика, тъй като реално така сформираме обща представа за предимствата и недостатъците на конкретните модели.

Сега ще представим няколко причини, поради които голям процент от клиентите предпочитат да изберат пвц дограма:

  1. Намаляване на сметките за отопление. Няма спор, че материала, от който а изработени профилите за този вид дограма определено имат много голямо влияние върху това, да намалят загубата на топлина. По този начин осезаемо още след първия отоплителен сезон ще установите, че сметките намаляват и плащате по-малко за електричество. Профилите, от които се произвежда новата ПВЦ дограма са лош проводник на топлина и това всъщност го прави ефективен при запазването на сравнително постоянна температура в помещенията. Основната причина за добрата енергийна ефективност на pvc дограмата е прекъснатия термомост. Това се постига със специално произведени профили, като едни от най-добрите са тези на Rehau.

  2. Елегантна визия, отговаряща на интериора и фасадата на сградата. Стил и изисканост в помещенията и завършен вид на фасадата. Не е зле, нали! В крайна сметка не само ефективност търсим от подмяната на старите прозорци и врати с нова дограма, а също така и желанието ни да създадем по-ефектно интериорно и екстериорно усещане.

  3. Лесна поддръжка. Това пък е основен приоритет на домакините, които държат на чистотата и безупречния вид на прозорците. Обикновено ПВЦ профилите не създават почти никакви проблеми дори да бъдат третирани с по-агресивни препарати за почистване на дограма. Така, че можете да сте спокойни за лесното и бързо връщане на блясъка и първоначалния вид на PVC дограмата и лесното почистване на стъклопакетите.

  4. Дълготрайност и издръжливост. Акцента тук е във вложените суровини, които изграждат пвц профила за дограмата. Те са изключително надеждни и здрави и с металните вложки се гарантира максимална дълготрайност и издръжливост при всякакви климатични условия.

  5. Изгодна цена. Поливинилхлорида е сравнително евтина суровина, което от своя страна предлага и изгодни оферти за цялостната изработка на дограмата. На фона на безспорните ѝ качества цената действително се оказва още един сериозен приоритет, който да е причина за избор на пвц прозорци.

  6. Новата пвц дограма определено има шумоизолизащи свойства и това я прави много по-предпочитана пред дървените и алуминиевите аналози. Двойният и най-вече тройния стъклопакет е чудесен изолатор на градския шум. Ако живеете близо до натоварен булевард, летище с излитащи и кацащи самолети, детска градина или павирана улица не правете компромиси. Задължително изберете троен стъклопакет и 5, 6 или 8 камерна пвц дограма от препоръчан и доказан  производител на врати и прозорци.

  7. Дизайнът и цветовата гама на pvc прозорците и вратите позволява тяхното съчетание с всякакъв екстериор и цветове на фасадата. Най-разпространени остават бялото и дървесно кафявото, но ако попитате производителите на дограма, ще ви предложат много повече нюанси.