Насоки за изработка на бизнес сайт през 2020 година

by Admin
~1 minute

Липсата на уеб сайт, с който да представяме услугите си, е недопустима. Недопустимо е обаче и да имаме сайт, който да не е направен добре. Това е още по-лошо.Един уеб сайт за локален бизнес трябва да дава нужната информация на потенциалните клиенти, да ги впечатлява и да прави доволни хората, които продават продукта или услугата на фирмата. Ще ви запознаем с основните неща при изработка на сайт за локален бизнес.

1. Градете марка!

На първо място трябва да започнете с адреса на вашия уеб сайт. Името трябва да е просто вашия бранд, който да изградите и представите онлайн. Търсите нещо приятно за произнасяне и четене от хората, нещо което те да запомнят. Хубавото име в комбинация с качествена услуга и изчерпателно съдържание ще ви осигурят много постоянни клиенти. Освен от маркетингова гледна точка, изграждането на марка в бранша е важно и за позиционирането в Google и другите търсещи машини. Ако искате да се появявате на първо място в търсенията по дадени ключови думи, трябва да имате авторитетен бранд, който хората да познават.

2. Осигурете си адаптивен дизайн за мобилни устройства!

Все повече хора използват смартфоните и таблетите си, за да търсят разни неща в интернет. За някои сайтове процентът на тези посетители е над 50. Имайте предвид, че доста от хората, които може да потърсят услугите на кантората ви са заети, което увеличава сайта да използват телефона си. Когато търсите услуги за изработка на сайт за малък или среден по големина бизнес, включете това в изискванията си.

3. Local оптимизация

Тъй като предлагате услуги в определена област от страната, добре е да включите адреса на офиса си в Google My Business и да наблегнете на локалната оптимизация. Имате нужда от клиенти във вашия регион и това може да ви ги осигури. Добре направената оптимизация на самия уеб сайт, в комбинация с реютата, които оставят вашите клиенти ще ви отведат много далеч. Когато наемете някой за изработка на сайт за локален бизнес, той ще се погрижи за заглавията, таговете, свързването на отделните страници и т.н., за да е готов сайта ви за много посещения.

4. Създаването на съдържание –важен компонент от изработка на бизнес сайт!

Редовно добавяйте съдържание, което да обслужва вашите потребители и клиенти. Както в един онлайн магазин се включва много информация за отделните продукти, така и вие трябва да отговаряте на въпросите на вашата аудитория. Помислете какви въпроси може да имат те, които се отнасят към вашата област на действие и отговорете на тях, създавайки нужното съдържание за сайта си под формата на статии, снимки, видео и т.н. Вече знаете какво да търсите като изработка на бизнес сайт, така че сте готови да завладеете нови земи, предлагайки услугите на вашето сдружение.