Какво е Испанска муха, споделят Cleopatra

by Admin
~1 minute

Испанската муха най-често се среща под формата на капки, които повишават либидото, повишава енергията, активира чувствителността на гениталиите и ерогенните зони. Продуктът е направен на базата на естествени компоненти, които са били използвани от нашите предци в древната медицина.

Приемането на испанска муха значително засилва приятните усещания от секса. Това средство е идеално за онези мъже и жени, които имат проблеми с възбудата. В мъжкото тяло добавката участва в борбата срещу еректилната дисфункция и го предпазва от преждевременна еякулация.

За жени, които имат трудности с постигането на оргазъм, испанската муха помага за подсилване на сексуалното желание и извличане на максимума от интимността

Повече по темата ще научите от магазин за възрастни Cleopatra.

Как се отразява на тялото

Капките имат мощно възбуждащо свойство. Положителният ефект се проявява след 10-15 минути от момента на прилагане. След употреба при жените се наблюдават учестено дишане, ускорена сърдечна честота, повишена секреция на влагалището. Под въздействието възниква силна сексуална възбуда.

По същия начин действа върху мъжкото тяло: засилва сексуалното желание и отпуска мускулите на кръвните клетки на пениса, което спомага за увеличаването му и постигане на силна ерекция, която продължава няколко пъти по-дълго от обикновено.

Положителният ефект върху организма и на двата пола се дължи на засилената циркулация в тазовите органи. Този процес Ви позволява да засилите чувствителността на нервните окончания, така че постигането на оргазъм ще бъде гарантирано.

Показания за употреба

Положителен ефект се наблюдава при жени, които имат проблеми с:

  • намалена сексуална енергия;

  • фригидност;

  • трудност при постигане на оргазъм

Капките са подходящи за представители на различни възрастови групи, освен това помага за подобряване на качеството на сексуалния живот за жени, загубили чувствителност в резултат на бременност, гинекологични заболявания и менопауза

Препоръчват се за мъже, които страдат от еректилна дисфункция и преждевременна еякулация. Тези капки могат да се използват като допълнение към комплексното лечение на импотентност.