Как да отслабна бързо и лесно?

by Admin
~1 minute
Как да отслабна бързо и лесно?

„Как да отслабна, без да се лишавам от всичко, което обичам?” – често си задавате този въпрос. Едно от нещата, които обикновено свързвате с отслабването, е промяната в навиците, която не винаги Ви е по сърце. Именно тези усилия и лишения правят този път толкова труден. Затова е най-разумно и лесно да наблегнете на навиците, които и без друго са част от Вашето ежедневие.Ето няколко полезни съвета как може да продължите да пиете чай, да ядете плодове и да спортувате, но това да води до по-добри резултати.

Как да отслабна с чай?

Това е един добър начин да се чувствате по-добре, а и стоплени през зимните месеци, които наближават. Вместо да пиете чай, с изкушаващи картинки и вкус, който не носи нищо на организма Ви освен хидратация, може да си приготвите сами нещо, което стимулира метаболизма и помага в изгарянето на мазнините. 1 вариант. Смесете 30 гр. чай от водорасли, 30 гр. зелен чай и 40 гр. чай от бреза. Една лъжичка от тази смес е достатъчна за приготвянето на 1 чаша чай. Пийте по 2 пъти на ден, но не по време или непосредствено преди и след хранене. 2 вариант. Настържете 1 лъжица кора от портокал. Добавете малко полски хвощ и оставете да се запари поне за 5 минути. 3 вариант. Сложете в тенджерка семена от копър и оставете да заври за 2-3 минути. Може да замените и с готов чай от копър. Използвайте готовата вода, за да си направите зелен чай, който да запарите за поне 5 минути. 4 вариант. Сложете 1 лъжичка листа от роза в чаша гореща вода, запарете за 5 минути и консумирайте докато е топло, без да е горещо. Спрете да се питате „Как да отслабна?”.

Ето четири добри и лесни начина. Трябва да добавим и един важен отговор на въпроса „Как да отслабна с чай?”. Освен използването на гореспоменатите комбинации, не трябва да забравяте, че тази напитка е желателно да се консумира без захар.

Как да отслабна с плодове?

Какво по-хубаво от това да ядеш и това да не ти тежи на съвестта. А още по-хубавото – да ти е сладко! Това може да се случи само с безценния дар от природата – плодовете. Въпросът в случая трявба да се перифразира от „Как да отслабна с плодове?” на „С кои плодове мога да отслабна?”. Според сезона можете да изберете тези, които имат най-ниски калорични стойности и имат по-голямо съдържание на вода като диня, ягоди, череши, кайсии, праскови, пъпеш, малини, портокали, мандарини, лимони, киви и ананас. Ако целта ви е да сваляте килограми, трябва да бъдете по-умерени с консумацията на банани, райски ябълки и грозде и категорично да избягвате сушените плодове и кокоса. Не трябва да забравяте, че плодовете съдържат фруктоза. Затова е препоръчително да ги ядете в по-ранните часове на деня, когато метаболизмът Ви работи на пълни обороти. Ако обичате да похапвате и вечер, нека да е в по-умерени количества.

Как да отслабна със спорт?

Няма спор – всяка дейност, независимо дали става въпрос за редовни занимания или просто активен начин на живот, има благотворно влияние върху организма. Когато си задавате въпроса „Как да отслабна със спорт?” всъщност Вие знаете отговора – като го практикувате сериозно и редовно. Но ако все още не сте избрали подходящия и се колебете кой ще ви помогне най-бързо да се справите с излишните килограми, може да се доверите на цифрите. Те, разбира се, са ориентировъчни, защото изгорените калории при спорт зависят от Вашето собствено тегло и интензитета, с който го практикувате. Бойни изкуства. Независимо дали изберете кикбокс или Кунг Фу, тренировките ще Ви накарат да се поизпотите добре. С едночасова тренировка може да изгорите до 1300 калории. Футбол. Естествено, говорим за случаите когато наистина се раздавате на терена, за да достигнете 1000 изгорени калории за един мач. Бягане. То е най-подходящо за Вас, ако не обичате да се затваряте в зали и да се ограничавате с конкретни часове на тренировка. За 60 минути изгаряте около 800 калории. Скачане на въже. Звучи Ви несериозно и го свързвате с детските си години, но ако отеделите 1 час за тази дейност, ще изгорите до 700 калории. Може да го правите дори пред телевизора – какъв по-лесен отговор на въпроса „Как да отслабна?”. Катерене. Ако не Ви е страх от височини, може да си подарите не само много емоции, но и 700 калории по-малко при едночасова тренировка.

Как да отслабна с хранене?

Това вече звучи като сбъдната мечта. И най-изненадващото е, че е най-лесно и приятно, а може да доведе до най-сериозни резултати. Единственото, което трябва да направите е да съобразите приеманата храна с необходимите енергийни стойности на Вашето тяло.