Как да комбинирате панталон

by Admin
~1 minute

Когато свалите дамския панталон от закачалката, следва да го съчетаете с нещо, което да му подхожда, за да бъдете стилни и ослепителни.

Ето какво трябва да имате предвид:

Комбинацията от класически дамски панталон в черен цвят или тъмни нюанси на сивото с класическа дамска риза в по-светъл цвят може да предаде изящно излъчване на визията ви.

Ако вида ви се струва твърде строг, можете да го направите по-чаровен и интересен, ако комбинирате с риза с широки ръкави и твърда якичка.

Ако харесвате класическите кройки панталони в по-светли цветове, както и в бяло, ще можете да ги съчетаете с дантелени блузи в по-тъмни цветове.

Много е важно в една комбинация да има контраст. Затова запомнете: ако панталоните са в тъмни цветове, блузите трябва да са в по-светли и обратното – ако панталоните в светли нюанси, горните дрехи трябва да са в по-тъмни.

Ако комбинирате дрехи в еднакви цветове, обърнете внимание на материите. Избирайте различни материи, за да си контрастират.

Панталоните тип чарлстон сега са много актуални. Те са идеални за високи и стройни фигури, които могат да подчертаят талията и краката си.

Ако харесвате тези панталони, съчетайте с риза или блуза, прилепнала по тялото и с широки ръкави. Друг вариант е да комбинирате с поло. Подходящи са обувки с високи и дебели токове на платформа, които са сред хитовите модни тенденции. С такъв тоалет определено ще привличате вниманието.

Всеки един панталон може да изглежда по различен начин с различен колан. Можете да променяте вида на панталона с колан на ресни, по-тънък или по-дебел, такъв, който обхваща добре талията, колан с интересна катарама, както и колан, изработен от интересна материя.

Ако сложите по-семпла блуза или тениска и замените високите обувки с по-ниски и удобни, ще постигнете съвсем различна визия. Винаги може да добавите малко цвят като обогатите визията с красиви аксесоари в ярки цветове.