Да си закупя ли куфар онлайн?

by Admin
~1 minute
Да си закупя ли куфар онлайн?

Когато ни предстои пътуване в чужбина или екскурзия в България идва момента да помислим за покупка на нов куфар. Пред нас стоят няколко различни варианта. Единият е да ползваме стария куфар, с който вече сме пътували и сме преживяли хиляди вдъхновяващи моменти. Другия вариант е да си осигурим свободно време и да обиколим магазините за пътни чанти и сакове, така че лично да разгледаме новите колекции с куфари по магазините. Последния най-лесен и удобен начин е да си купим куфарът онлайн. Кой избор ще предпочетем в края на краищата е наше лично решение и са базира на различни субективни фактори.

Ако не сте напълно сигурни кой вариант на търсене и покупка е най-удобния за вас, може предварително да си отговорите на следните въпроси:

Заслужава ли си цялото губене на време и обикаляне по моловете и магазините в претоварения от трафик център на града? И не е ли по-удобно и бързо да си поръчаме куфар онлайн? Живеем ли близо до голям търговски център, където на едно място има различни марки, предлагащи пътни чанти, сакове и куфари за ръчен багаж. Ще се налага ли да пътуваме до магазините и да паркираме автомобила си в синя или зелена зона? В крайна сметка, ако е нужно да планираме и без това малкото си свободно време, за да излезем специално за покупка на чанта за път или ще шофираме до отдалечен магазин, то традиционното пазаруване не е  най-добрият вариант.

Дали размерът на куфара или пътната чанта, който ми трябва е много специфичен? Често хората, които пътуват много и надалеч притежават няколко пътни чанти - малки сакове, големи куфари или модели куфари за ръчен багаж. Ако вие сте от редовно пътуващите по командировки или екскурзии извън България, то няма да е трудно да откриете подходящият размер за вас куфар онлайн или по специализираните за пътуване магазини. Масово на пазара на аксесоари за път се зареждат и предлагат най-популярните размери. Това в пълна сила важи и за Интернет магазините, където дори разнообразието е чувствително по-голямо и само с няколко клика на мишката може да откриете куфар за кабинен багаж или голям куфар от тип гардероб - вижте например тук https://www.estilbags.com/категория/kufari/.

Бих ли си купил куфари онлайн без да съм го пробвал и огледал предварително?

Тук отговорът ще се повлияе и от конкретния ни избор. Във всички случаи можем да върнем или заменим вече закупената чанта за път, сак, раница или куфар ако разбира се не сме ги ползвали и пазим касовия бон. Във всички случаи, дори на последни намаления и разпродажби, това е напълно възможно, заради закона, който защитава и поощрява онлайн бизнеса.

Заслужава ли си да плащам за доставка?

Ако доставката се заплаща допълнително или сме си купили онлайн от чужбина и поръчката ни ще се облага с данъци - това са все случаи, в които ще направим допълнително разходи. Хубаво е да ги предвидим, за да сме сигурни, че накрая поръчаните онлайн куфари няма да ни струват много повече. Ако поръчаме от България, трябва да имаме предвид, че повечето онлайн магазини за пътни чанти и принадлежности предлагат безплатна доставка на поръчаните стоки, ако стойността им надвишава 50 лв. Предимство е, че дори можете да си поръчате куфар онлайн, които ще бъде при вас още на следващия ден, точно за вашите нужди и пътуване.

Отговорете на въпросите по-горе и ще намерите най-практичният за вас начин за пазаруване не само на куфари, но и на всички други стоки, от които бихте имали нужда.