Цвят на фаянсови плочки за баня

by Admin
~1 minute
Цвят на фаянсови плочки за баня

Един от най-важните елементи при избора на плочки за баня е именно цветът им. Вие трябва да изберете фаянсови плочки, които подхождат на останалото ви обзавеждане като вана, шкафове, душ, казанче и други.

Преди години баните се обзавеждаха най-вече с бели фаянсови плочки, които стояха доста скучновато и някак безсмислено. Днес вие може да експериментирате с доста по-смели решения за постигането на колорит, който да задоволи и най-претенциозните сред вас.

Цвят и стил на плочките за баня

Лилаво и розово са най-разпространените цветове на плочки за баня към днешни дни. Това е една чувствена комбинация на багри, които ще ви позволят да релаксирате и да усетите тънък еротичен полъх.  Друг вариант е кафявият цвят, който остава класически за баните и стои по натурален начин.

Ако търсите елегантен стил за интериор на баня то тогава е добре да разгледате предложенията за черно-бял дизайн, който е хит сред голяма част потребители в световен мащаб, въпреки че този цвят фаянсови плочки е за по-смелите, потребителите трудно се осмеляват да експериментират.  Подбирайте внимателно и направете дома си модерен.

Цвят „праскова” в банята пък има позитивно въздействие върху нервната ви система и действа успокояващо. Той е приложим при хората, които искат да отпочиват далеч от шума на големия град и натоварването  ежедневие свързано с много работа и ангажименти.

В края на краищата е най-важно завършената баня да ви носи радост и релакс. Все пак това е помещението, в което човек остава сам няколко пъти дневно, където взима бърз душ или отпускаща и релаксираща вана с аромотерапия и нежна музика. Важно е да има хармония между всички елементи като подовите плочки и тези за стена, ваната или душ кабината, мебелите в банята, смесители и други аксесоари.

В края на краищата обаче вие решавате, какъв цвят, размер и вид плочки за банята ще използвате. Нашите съвети са практични и съобразени модните тенденции, но това далеч не означава, че не може да имате друго гледище по въпроса. Най-важно е как се чувствате вие, така че оставяме преценката на вас.

Вижте снимки на различни интериорни решения за баня в интернет и си харесайте нещо свежо. Онлайн пространството предлага куп сайтове за продажба на първокласен фаянс и поради тази причина имате избор на отлични цени и висококачествени материали, голям избор на плочки има при Керанова.

Вероятно вече сте избрали цвета на банята, така че може да започнете с ремонтните дейности. Ние ви пожелаваме успех в начинанието и ще ви стискаме палци да се справите добре. А последното в голяма степен зависи и от майстора, който ще лепи плочките или гранитогреса.

Източник на информацията - https://www.keranova.org/