7 идеи за подаръци за бебета момчета

by Admin
~1 minute
7 идеи за подаръци за бебета момчета

Съществуват хиляди подаръци за малки момченца на пазара. Най-популярните са простите и обикновени предмети. Бебешкото синьо си остава предпочитаният цвят за момченца. Ето 7 оригинални идеи за подаръци за бебета-момчета, които ще ви помогнат и отличат сред останалите подаряващи и ако не можете да изберете правилният подарък от онлайн магазин, като podaraci.bg, разгледайте тези предложения:

Стик за голф за бебета

Прекрасен стик за голф за малки момченца, изключително елегантен и очарователен. Направете персонализирана версия на този подарък като напишете в долната ударна част на стика името и рождената дата на вашето дете. Стикът е изработен от фибро стъкло. Чудесен подарък за любителите на спорта и най-вече голфа.

Албум за снимки и спомени

Тези албуми са много подходящи за подарък на бебе, още от самото му раждане или преди погачата. В албума могат да се качват снимки с родителити и любимите баби и дядовци, да се добавят пожелания, може да се закрепи падналото пъпче или да се добавят първите рисунки на бебока.

Декор за стена

Нов тренд са картини и стенописи, реплики на творенията на вашите деца. Най-добрият вариант е персонализира версия с името на детето написано на картината. Някои картини са специално създадени с цел персонализация. Други нямат тази опция. Размерите са различни, но по-голямата част са със среден размер като този на обикновена картина.

Персонализирани скали на растежа

Вместо традиционните скали за измерване на ръста, по-стилизирана версия е скала тип картина (платно) или изработена от дървен материал с името на вашето дете. До отделните отделения за измерване на ръста има картинки и от дясната, и от лявата страна. На върха на предметите има връзка за окачване.

Персонализирани подаръци за бебета момчета

Персонализираните подаръци са най-горещият тренд в момента, особено когато става въпрос за бебешки дрешки. Също така предпочитани са различни играчки с надписи и чаши също. Освен тях съществуват стотици още продукти, които могат да бъдат персонализирани.

Пелени във формата на торта

Традиционен подарък изработен от бебешки пелени, обикновено на две или три нива. Вътре е пълно с малки подаръци за бебета като: плюшени мечета, шампоани и играчки. Светлото синьо е най-предпочитаният цвят за момченца. Торта от пелени е подобрен в момента с използването на по-качествени пелени, дървени вместо пластмасови играчки и обикновено „тортата” е на три нива. Някои от тези продукти са с индивидуална изработка във форми като например гиганстки хамбургер или автомобил.

Дизайнерска кошница за подаръци за бебета момчета

Има много такива кошници с дизайн специално създаден за момченца. Такива примерни предмети, които могат да бъдат поставени вътре са плючени мечета със сини шапки, лигавници, шампоани, дрешки и кърпи. Използват се също така вместо кошница, червена количка или дървено клатушкащо се конче. По принцип се създават в небесен цвят подходящ за малките юнаци.

Колибка за игра

Оригинална идея, която представлява малко типи, в което могат да играят до две деца. Обикновено се поставят в хола или в спалнята и са идеални за приспиване в тях.